This website is under development

Thank you for your patience. Please check back later.

Oplossingen

CAD/CAM Automatisering

Het efficiënt en effectief inzetten van CAD/CAM software gaat verder dan alleen het standaard pakket.
Om optimaal gebruik te maken dient deze software aan te sluiten bij de processen in uw organisatie.

Niet alleen een vergaande integratie draagt bij aan de hoogst mogelijke productiviteit, tekentools om repeterende acties te automatiseren of specifieke koppelingen met externe software helpen enorm om de foutmarge te verminderen en doorlooptijd te verbeteren.

EBu Engineering streeft er naar om uw engineering- en werkvoorbereidingsafdeling optimaal te ondersteunen door repeterende taken weg te nemen, koppelingen tussen softwarepakketten te realiseren, en productie of uitbestedingstrajecten te versnellen.

Wij hebben geruime ervaring in integratie- en automatiseringstrajecten met diverse CAD/CAM pakketten waaronder; HiCAD, Fusion, Inventor, BricsCAD, WiCAM, CADMAN, RADAN, WoodWop, en meer.

Configure to Order (CTO)

Duren offertes maken te lang? Worden afgesproken levertijden zelden gehaald? Is de foutmarge te hoog? Dit alles terwijl de vraag naar maatwerk en complexe producten stijgt?

Configure To Order (CTO) maakt uw werkprocessen slimmer door het gebruik van modulaire bouwblokken in combinatie met software software om iedere bestelling te configureren in plaats van te engineeren. Dit gaat verder dan alleen parametrisch ontwerpen of specifieke product configuratoren. Door de kleine modulaire bouwblokken slim samen te stellen kunnen oneindige combinaties gemaakt worden, uiteindelijk zelfs uitbreidbaar met een webportaal zonder dat er een engineer meer aan te pas komt.

EBu Engineering heeft ruime ervaring met CTO, van eenvoudige tot zeer complexe producten. Wij streven erna om oplossingen te creëren die door uw werknemers onderhouden en uitgebreid kan worden. Ook direct uw kwaliteit verbeteren, minder fouten en kosten verlagen? Neem direct contact op.

ALGORITMES EN KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

Bij EBu Engineering maken we succes mogelijk met realtime analytische AI voor automatisering, voorspelling en controle om u te helpen de waarde van uw gegevens sneller te realiseren en grenzeloze kansen voor innovatie, groei en succes voor uw bedrijf te benutten.

Door bedrijven te bewapenen met geavanceerde algoritmen voor bedrijfsinformatie of geometrische verwerking, kunnen industrieën nu veel van de processen automatiseren die mensen jarenlang met de hand moesten uitvoeren.

Kunstmatige intelligentie (AI) kan worden toegepast om de gebruikspatronen van uw klanten te herkennen of om complexe activiteiten in uw productiefaciliteit uit te voeren, te berekenen en te voorspellen. Bij EBu Engineering kunnen we AI en algoritmen gebruiken om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, taken sneller uit te voeren, menselijke fouten te elimineren en nog veel meer. In combinatie met geavanceerde algoritmen, bijvoorbeeld door middel van geometrische analyse, kunnen oplossingen voor complexe problemen worden gevonden.

Een cruciaal onderdeel van het in kaart brengen van de AI-reis van uw onderneming is het kiezen van een partner die uw organisatie begrijpt en u kan helpen een pad voorwaarts uit te stippelen om korte- en langetermijndoelen te bereiken. EBu Engineering is er om dat op te pakken en verder te ontwikkelen. Wij zijn hier om dat voor u mogelijk te maken.

PRODUCTIEPROCES VERBETERING

Nooit meer relevant dan nu, EBu Engineering begrijpt dat massamaatwerk en op maat gemaakte producten alle bedrijven onder druk zetten om niet alleen hun ontwikkelings- en engineeringtijd te verkorten, maar ook om producten met een laag volume en hoge variëteit te produceren met een minimale doorlooptijd.

Door het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van lean en agile processen in uw bedrijf, kunnen we u helpen om onmiddellijke resultaten te behalen binnen alle onderdelen van uw activiteiten. Door middel van op feiten gebaseerde analyse kunnen we redundanties en overige activiteiten opsporen die downtime en lange doorlooptijden van uw productie veroorzaken, wat uiteindelijk resulteert in hogere overheadkosten. Door de bedrijfsprocessen te herstructureren, kunnen middelen beter worden toegewezen, zodat uw bedrijf minder uitgeeft en processen beter verlopen.

Een van de meest voorkomende problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, is het hebben van de juiste informatie op het juiste moment. Gestroomlijnde processen in combinatie met (op maat gemaakte) software kunnen dit op veel niveaus elimineren, waardoor werknemers en afdelingen informatie kunnen zien en delen – in plaats van ernaar te jagen. Door gebruik te maken van procesmodellering wordt het ook veel gemakkelijker om voortdurend verbeteringen aan te brengen, knelpunten te lokaliseren wanneer deze zich voordoen, of mogelijkheden om dat proces efficiënter te maken. Door nauwe communicatie in uw bedrijf in te bedden, streven we naar continue verbetering en focus op topkwaliteit van uw technologie, mensen en processen, waardoor de algehele resultaten verbeteren.

DIGITAL MANUFACTURING

Digital manufacturing is een term die tegenwoordig veel gebruikt wordt. Maar wat is digitale productie en hoe kunnen we uw bedrijf helpen het in uw voordeel te benutten?

Kortom, digitale productie maakt gebruik van digitale technologieën om de productieactiviteiten ten goede te komen. Bij EBu Engineering lopen we voorop bij het adopteren en integreren van digitale productie, het creëren van fabrieken die verbonden, genetwerkt en volledig geïntegreerd zijn. Hierdoor kunt u real-time data-analyse gebruiken om het gehele productieproces te optimaliseren en productiviteit te realiseren. Zelfs eenvoudige aanpassingen zoals het volgen van onderdelen en machines die op één systeem zijn aangesloten, kunnen grote verschillen maken. We begrijpen dat het collectief verbeteren van deze individuele werkstations de gehele productielijn ten goede zal komen en een continue materiaalstroom zal garanderen, waardoor back-ups worden geëlimineerd en onderhanden werk wordt verminderd. Ook optimaliseren meer geavanceerde rekenalgoritmen de algehele efficiëntie van uw productie.

Met digitale productie kunnen we productielijnen transformeren om knelpunten te elimineren, voorraad te verminderen, kwaliteit te verbeteren, doorlooptijden te verkorten, snel te schakelen om aan de behoeften van de klant te voldoen en het aantal gemaakte producten uit te breiden. We beschouwen veelzijdige verbeteringen als onderdeel van de volledige digitale productiestrategie. Maak ons vandaag nog onderdeel van uw strategie!

Software ontwikkeling

De manufacturing industrie innoveert, en snel. Noem het Industrie 4.0 of de Vierde Industriële Revolutie, de nieuwe status quo, maar het feit blijft hetzelfde: de productie beleeft een tijdperk van versnelling!

Door oplossingen te ontwikkelen voor zowel uw backoffice als industriële activiteiten, kunnen we uw operationele processen op elk niveau upgraden voor digitaal succes. Of uw bedrijf nu een nieuw softwaresysteem of machine in uw infrastructuur moet integreren of verouderde oplossingen volledig opnieuw moet ontwerpen en upgraden, wij helpen u bij projecten van elk type of moeilijkheidsgraad. Van gecentraliseerde productie-uitvoeringssystemen (MES), CAD-tools, verwerkings- en analysesoftware tot enterprise resource planning (ERP), we werken in alle afdelingen. We ontwikkelen niet alleen software van de grond af, maar we integreren ook verschillende systemen van bestaande softwareleveranciers.

Onze oplossingen voor softwareontwikkeling kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten fabrikanten, waaronder Make-to-Stock (MTS), Make-to-Order (MTO) en Configure-to-Order (CTO). De gemeenschappelijke dominator in het softwareontwikkelingsproces zijn de behoeften van onze klanten en het hoge innovatieniveau.

Blijf op de hoogte van onze innovaties

Abonneer om ons laatste nieuws en nieuwe ontwikkelingen te ontvangen.

Schuiven naar boven